Achmea is een betrouwbare autoverzekering

Achmea is een erg grote verzekeraar met veel dochterondernemingen. U heeft dus een grote kans dat u al verzekerd bent bij Achmea of een van haar dochter bedrijven. Door de grootte van Achmea is het een van de meest betrouwbare en goedkoopste verzekeraar die er is.

De autoverzekering van Achmea is erg betrouwbaar als we het hebben over het uitkeren van geclaimde schade. Ook is de klantenservice van de autoverzekering van Achmea een van de beste die er is. Door een goede klanten service bent u te allen tijde er van verzekerd dat u goed geholpen wordt met al uw problemen.

Doordat u niet lang met uw problemen blijft zitten en goede en duidelijke ondersteuning krijgt, roept dit een gevoel van tevredenheid en vertrouwen op bij de gebruikers van de Achmea autoverzekeringen.

Ook is de autoverzekering van Centraal Beheer Achmea in 2012 bij veel verkiezingen als een van de beste en meest betrouwbare verzekeringen uit de bus gekomen.

Extra voordelen van een Achmea autoverzekering

Als u een autoverzekering gaat afsluiten bij de Achmea dan kunt u genieten van sommige extra voordelen die u alleen bij centraal beheer Achmea kunt krijgen.

Zo kunt u gewoon de aanschafwaarde van uw auto terug krijgen als uw auto total loss binnen de eerste 3 jaar na aanschaf van de auto. Er is natuurlijk niks zo vervelend dat uw auto kapot is en u er dan ook nog niet voor terug krijgt wat u betaald heeft. En het mooiste van Achmea is dat u ook de aanschafwaarde van uw auto terug krijgt bij een tweedehands auto.

Verder krijgt u werkgeverskorting bij Achmea. Dit houdt in dat als u via een werknemer van Achmea uw verzekering afsluit u een mooie korting krijgt. Achmea wilt graag vanaf het begin direct in contact staan met hun klanten en bieden u daarom een korting als u via een werknemer een verzekering afsluit.

Bij Achmea is ook uw bagage standaard mee verzekerd tot een bedrag van maar liefst €250. Hierdoor kunt u uw spullen met een gerust hart in uw auto achterlaten.

Een ander groot voordeel is dat u bij Achmea altijd vervangend vervoer krijgt als u gebruik maakt van het herstel netwerk van Achmea. Ook zijn al uw accessoires en ruiten gratis en onbeperkt verzekerd. Bij ruitschade hoeft u zelfs geen eigen risico te betalen.

Scherpe tarieven en een goede kwaliteit

Bij centraal beheer Achmea staat kwaliteit voorop. Ze hebben in 2012 dan ook money view awart gewonnen voor hun prijs kwaliteit verhouding. Maar omdat de kwaliteit centraal staat wilt dat zeker niet zeggen dat Achmea hoge prijzen rekent voor hun autoverzekeringen.

Achmea concurreert sterk met hun prijzen, omdat veel bedrijven onderdeel zijn van Achmea kan Achmea als moeder bedrijf soms vele scherpere tarieven hanteren. Als u voor een autoverzekering bij de Achmea kiest dan bent u verzekerd van een goed totaalpakket. U weet zeker dat u een goede en eerlijke prijs krijgt voor de verzekering die u afsluit. Achmea is misschien niet altijd de goedkoopste maar zeker wel een van de beste autoverzekeringen.