De Aon autoverzekering

De autoverzekering van Aon is een onderdeel van Aon risico management en is ten onrechte een relatief onbekende autoverzekering in Nederland. De autoverzekeringen van Aon zijn geoptimaliseerd voor bedrijven, instanties en leasemaatschappijen. Dat neemt niet weg dat u zich als particulier ook goed kunt verzekeren met de autoverzekeringen van Aon.

In totaal heeft Aon nu ongeveer 300.000 autoverzekeringen afgesloten en zijn des ondanks hun nog onbekende plaats in de markt toch een snel groeiende autoverzekering in Nederland. Als u op het punt staat om een autoverzekering af te sluiten dan dient u de autoverzekeringen van Aon zeker niet ongezien voorbij laten gaan. Zeker als bedrijf is Aon één van de beste keuzes die u heeft.

Voordelen als particulier bij een Aon autoverzekering

Er zijn een aantal voordelen die de verzekering van Aon heeft. Om u goed op weg te helpen zullen we deze voordelen voor u opsommen.

  • De autoverzekeringen van Aon hebben ook voor particulieren een zeer lage premie
  • U wordt in verhouding met andere verzekeringen goed gedekt in het geval van schade
  • De autoverzekeringen van Aon hebben een laag eigen risico voor de mensen die zich verzekeren
  • De verzekering van Aon houdt de administratie rondom uw verzekering voor u bij, ook heeft u hier makkelijk en snel online inzicht in. Ook kunt u makkelijk en snel online betalen.
  • Het is een betrouwbare verzekering die veel voor hun klanten doen omdat ze de band met hun klanten erg belangrijk vinden

Voordelen als bedrijf bij een Aon autoverzekering

Als u een bedrijf heeft dan wilt u alle kosten zo laag als mogelijk houden. Ook wilt u dat u waar voor u geld krijgt en dat er een goede relatie is tussen u en uw zaken contacten. Zeker als u een leasebedrijf heeft dan is de keuze van de autoverzekering erg belangrijk. Om u op weg te helpen zullen we enkele voordelen van de Aon autoverzekering opsommen.

  • Alle administratie rondom uw verzekering wordt voor u geregeld. Zeker als u meerdere auto's heeft kan het erg prettig zijn als dit voor u gedaan wordt. U heeft als bedrijf zijnde immers al genoeg administratieve zaken om handen.
  • De prijzen van de autoverzekeringen zijn extra scherp geprijsd omdat hier de expertise van Aon ligt.
  • Ook de dekkingsvoorwaarden voor bedrijven zijn extra voordelig voor u gemaakt omdat Aon voornamelijk hier extra klanten wilt winnen.
  • Ook is er een uitstekende service. Bedrijven kunnen een vaste verzekeringsadviseur krijgen die hun helpt met alle zaken rondom de Aon autoverzekeringen van het bedrijf.
  • U kunt bij de autoverzekeringen van Aon heel specifiek samen stellen waar u zich wel en niet tegen wilt verzekeren. Ieder bedrijf is anders en heeft dus ook een andere dekking nodig, hier speelt Aon perfect op in en geeft u precies wat u nodig heeft.

Hulp nodig bij het afsluiten van een Aon autoverzekering

Als u nog vragen heeft rondom de Aon autoverzekering, dan kunt u gratis contact met ons opnemen om uw vragen te stellen. Ook kunnen we u helpen met het vinden van de juiste autoverzekering van Aon. Niet iedereen heeft de zelfde verzekering nodig en de verkeerde verzekering afsluiten kan u jaarlijks onnodig veel geld kosten.