Bovag auto verzekeringen

Een autoverzekering afsluiten, het is iets waar iedere autorijder mee te maken krijgt. Een autoverzekering is namelijk verplicht.

Maar bij wie kun je nou het beste een autoverzekering afsluiten? Een verzekering die dus niet al te duur is, maar waar je toch een goede service kan verwachten.

Er zijn tegenwoordig zoveel verzekeraars die autoverzekeringen doen, dat je door de bomen bijna het bos niet meer kunt zien. Je kunt zelfs bij de kruivat een autoverzekering afsluiten. En dus ook bij de bovag.

Wat doet de bovag eigenlijk precies

Als je aan bovag denkt denk je waarschijnlijk niet meteen aan een autoverzekering. Bij bovag denk je meer aan reparaties of onderhoud voor de auto, en aan een kwaliteitskeurmerk. Maar de meeste mensen weten niet dat ze ook hun auto bij bovag kunnen verzekeren.

Je auto verzekeren bij bovagBovag verzekering afsluiten

Het afsluiten van een verzekering voor je auto bij de bovag gaat heel gemakkelijk. Je kunt gewoon bij jouw bovag vestiging een verzekering afsluiten. Dit kan bijvoorbeeld wel handig zijn als er een keer iets aan jouw auto mankeert en de auto moet naar een bovag vestiging. Je hebt dan in ieder geval geen last van rompslomp, want ze kunnen jou verzekeringsgegevens zo in het systeem vinden.

De bovag basis auto verzekering

Je kunt bij bovag kiezen uit een basis verzekering, maar ook uit een plus verzekering. Bij de basisverzekering heb je bijvoorbeeld al 500 euro aan accessoires meeverzekerd en je betaald per 1000 gereden km’s, niks meer en niks minder. Bij een plus verzekering krijg je meer dingen verzekerd, hiervoor betaal je ook iets meer. Hierbij hoef je bijvoorbeeld geen eigen risico te betalen als er een reparatie door een eigen bovag autobedrijf plaats vindt.