Autoverzekeringen bij Centraal Beheer Achmea

Centraal Beheer Achmea is één van de grootste autoverzekeraars van Nederland. Zij hanteren twee passende verzekeringen voor eigenaren van auto's. Zo hebben ze de:

  • BeterBewust Autoverzekering
  • ''Normale'' Autoverzekering

Deze twee verzekeringen zijn zeer flexibel en uitgebreid, en kunnen bovendien ook nog verder uitgebreid worden.

Voordelen van de BeterBewust Autoverzekering

Voordelige premie

De BeterBewust Autoverzekering heeft lage premies, vooral door prijsafspraken met schadeherstelbedrijven en hergebruiken van originele onderdelen.

Milieuvriendelijke reparatie

Met het hergebruiken van originele onderdelen wordt er milieuvriendelijk uw auto gerepareerd. Als deze niet beschikbaar zijn worden er pas nieuwe onderdelen gebruikt. Motorische onderdelen worden altijd nieuw geleverd.

Voorschieten herstelkosten hoeft niet

Omdat Centraal beheer gebruikt maakt van voorgeselecteerde schadereparateurs, regelt Centraal beheer de rekening met desbetreffend autobedrijf. Dit heeft wel als nadeel dat u geen vrije keus heeft in autogarages.

Voordelen van de ''normale'' Autoverzekering

Drie jaar nieuwwaarde / aanschafwaarde

Indien er sprake is van ''totaal verlies'' of diefstal, keert Centraal Beheer in de eerste drie jaar van de auto de nieuwwaarde uit. Bij tweedehands auto's geldt er de aanschafwaarderegeling. Dit houdt in dat u drie jaar lang de aanschafwaarde kan terugkrijgen, mits de verzekerde auto niet ouder is dan 8 jaar (96 maanden).

Reparatie met nieuwe onderdelen

Uw reparatie van schade wordt altijd gedaan met nieuwe onderdelen

Vrije keus schadereparateur

U kunt zelf bepalen naar welke autogarage u gaat, welke schadehersteller u uw auto laat repareren.

Voordelen en voorwaarden van beide autoverzekeringen

  • Géén eigen risico
  • Centraal Beheer Achmea kent geen eigen risico bij de verzekering van (prive) auto's. Hiermee is het een van de weinige verzekeringsmaatschappijen die dat hebben.

Snelle en uitstekende hulp bij schade

Centraal Beheer Achmea heeft een goede naam op gebied van schadeservice. Bij schade is een telefoontje naar Centraal Beheer voldoende. Centraal beheer regelt vervolgens alles, inclusief betalingen, selectie van schadeherstelbedrijf en reparatie zelf. Gedurende de reparatie regelt Centraal Beheer ook uw mobiliteit.

Zelf samenstellen autoverzekering

Bij Centraal beheer kunt u uw autoverzekering afstemmen op uw eigen situatie. U kunt daarbij kiezen uit de volgende dekkingen:

  • W.A. verzekering (wettelijk verplicht)
  • Aanrijdingen
  • Ruit
  • Diefstal
  • Brand, Storm en Natuur

Bij Centraal beheer kunt u kiezen voor alle dekkingen samen, daarmee bent u All Risk verzekerd.

Overstappen van autoverzekering

Veel autoverzekeraars hebben een onduidelijke opstapregeling. Centraal Beheer heeft een gratis Opstapservice. Als uw auto nu ergens anders is verzekerd, regelt Centraal Beheer Achmea het opzeggen van uw huidige verzekering en het oversluiten van de verzekering naar Centraal Beheer Achmea. Op die manier is en blijft uw auto goed verzekerd en wordt het papierwerk uit uw handen genomen.