Ditzo autoverzekeringen

Geldzaken, het zijn zaken waar je liever niet aan denkt, wat ze maken je portemonnee er over het algemeen alleen maar lichter van.

Helaas hoort het er wel bij en dat geldt dus ook voor een autoverzekering. Een autoverzekering is immers verplicht. Aangezien een autoverzekering je elk jaar toch een hoop geld kost is het verstandig om hier goed naar te kijken. De ene autoverzekering kan je toch al snel een stuk meer voordeel opleveren dan een andere autoverzekering. Ook per verzekeraar kunnen de kosten nogal verschillen. Vandaar dat we hier even wat dieper in gaan op 1 van deze verzekeraars, namelijk ditzo.

Ditzo autoverzekeringen, je kent ze vast wel van commercials

Het kan bijna niet anders of je hebt wel eens van ditzo gehoord. Ze zijn namelijk vaak genoeg te zien geweest op de radio en op tv. Ditzo heeft voor bepaalde groepen kortingen ingesteld en dus is het voor sommige mensen extra aantrekkelijk om een verzekering bij ditzo af te sluiten. Mensen die hybride rijden krijgen bijvoorbeeld 10% korting op de autoverzekering.

Andere voordelen van ditzo

Ditzo heeft ook als voordeel dat je nooit terugvalt in je schadevrije jaren. En dit is natuurlijk voordelig, want je weet, hoe meer schadevrije jaren je hebt, hoe goedkoper de autoverzekering voor je wordt.

Hoe minder km’s je rijdt, hoe minder premie je hoeft te betalen. Ga je dus dagelijks met de fiets of met de trein naar het werk, dan kan een premie bij ditzo al snel een stuk voordeliger zijn. Bovendien kun je bij ditzo elke dag je autoverzekering opzeggen. Hiervoor is ook geen opzegtermijn nodig. Hierdoor hoef je dus nooit bijvoorbeeld 1 maand onnodig een verzekering te betalen waarvan je toch geen gebruik maakt.