De Goudse

De Goudse is in 1924 opgericht en is een zelfstandig verzekeraar. Dit houdt in dat het geen onderdeel is van een groter bedrijf. Ze bieden overigens niet alleen autoverzekeringen maar ook levensverzekeringen en andere schadeverzekeringen. Ook bieden ze pensioenen en hypotheken aan. De Goudse heeft tussen de 800 en 900 werknemers in dienst en is hiermee relatief klein op de markt van de autoverzekeringen. Het bedrijf is gevestigd in Gouda, wat ook de naam van het bedrijf verklaart.

Verschillenden soorten autoverzekering

De Goudse biedt voor auto’s drie verschillende soorten standaarddekkingen. In de eerste plaats natuurlijk de wettelijk verplichte WA verzekering. Iedereen in Nederland die in het bezit is van een auto dient deze verzekering te hebben. Het is mogelijk om deze WA-verzekering bij de Goudse uit te breiden naar de WA-verzekering + beperkte cascodekking. Hiermee ben je ook gedekt tegen brand, storm, botsing met wild en diefstal. Tenslotte bieden ze de WA-verzekering uitgebreide casco aan waarmee u ook nog eens beschermd bent tegen schade aan de auto die u zelf veroorzaakt heeft. Denk hierbij aan het veroorzaken van een botsing of het geraken van de weg.

Extra dekkingen bij de Goudse

De autoverzekeringen van de Goudse worden geleverd met wat extra voordelen. Zo is uw geluidsapparatuur in uw auto standaard meeverzekerd voor maximaal 500 euro. Ook is uw aanhangwagen en/of caravan standaard meeverzekerd zonder dat u hier iets extra voor hoeft te betalen. Daarnaast krijgt u bij de uitgebreide cascodekking ook nog eens hulpverlening wanneer u met pech naast de weg staat in het buitenland. De kosten autoverzekering">premie die ze hanteren bij de Goudse hangt af van uw leeftijd, de regio waar u woont en het aantal kilometers dat u jaarlijks rijdt. Mocht u lang schadevrij rijden dan kunt u een korting krijgen op uw premie.