InShared autoverzekering

InShared is een internet-only verzekeraar dat een initiatief is van Achmea. InShared is in tegenstelling tot vele andere verzekeringsmaatschappijen erg selectief in haar klanten. Ze doen alleen zaken met mensen die weinig of geen schade rijden. Ze vinden namelijk dat mensen die bijna nooit schade rijden niet mee hoeven te betalen aan de mensen die continu schade rijden. Met deze laatste groep doen ze dan ook liever geen zaken. Omdat ze alles digitaal doen is het goedkoper. Vooral omdat ze geen kantoor nodig hebben. Communicatie gaat volledig via mail.

Samenwerking met andere bedrijven

InShared werkt samen met een aantal andere bedrijven waardoor de kosten nog wat goedkoper worden. Zo werken ze bijvoorbeeld samen met DEKRA, hetgeen een bedrijf is dat gespecialiseerd is in schadeafhandeling. Ook werken ze samen met Eurocross assistance voor onverwachtse medische problemen en met ABS autoherstel, gespecialiseerd in het herstellen van schade. Voor het repareren van ruitschade hebben ze Autototaalglas in de arm genomen.

Lage premie voor uw autoverzekering

Doordat ze alles online afhandelen hebben ze geen kantoor nodig wat al snel een grote som geld bespaart. Daarnaast werken ze nauw samen met enkele professionele partners die veel zaken afhandelen tegen een erg scherpe prijs. Bovendien gaat het grootste deel van het schadeproces geautomatiseerd waardoor het sneller gaat en ook dat bespaard in de kosten. Door al deze factoren komt InShared uit op een maandelijkse premie die een van de goedkoopste is in de markt van de autoverzekeringen. Daarnaast is de dekking die je hiervoor terugkrijgt erg goed. Ze rekenen geen kosten voor een vervangende auto en beperken het eigen risico als u uw schade via InShared laat regelen.