Kruidvat autoverzekering

Als je aan de kruidvat denkt, dan denk je waarschijnlijk niet 1, 2, 3 aan een autoverzekering. Het zal eerder 1 van de laatste dingen zijn waar je aan denkt bij de kruidvat!

Maar niks is minder waar, ook bij de kruidvat kun je een autoverzekering afsluiten.

Maar waarom zou kruidvat in vredesnaam autoverzekeringen afsluiten en waarom zouden mensen zich via kruidvat laten verzekeren?

Autoverzekering bij de kruidvat en korting op winkelen in kruidvat

Een handige manier om verzekeringsklanten te trekken is door mensen korting te geven in de kruidvat winkels in Nederland. Als je een verzekering via kruidvat afsluit, dan krijg je een gratis bon van 40 euro, of je krijgt 7% korting. Maar net wat voor jou het handigste uit komt. Ook krijg je een gratis kwik fit service en kun je 10% korting krijgen op reparaties bij de kwik fit.

Soorten autoverzekeringen bij de kruidvat

Bij de kruidvat kun je de volgende 3 verzekeringen aflsuiten:

De verzekeringen zijn dus niet anders dan bij een andere verzekeraar. Je moet dus zelf kijken naar welke verzekeraar jij het beste vindt en of je vindt dat je auto bij de kruidvat verzekeren een verstandige keuze is. Kijk dus niet alleen naar de prijs, maar ook naar service. Qua prijs is een verzekering bij de kruidvat niet goedkoper dan andere verzekeringen, maar als je bijvoorbeeld veel spullen koopt bij de kruidvat dan kan het voor jou weer wel voordelig zijn.