Autoverzekering bij Mondial Assistance

Mondial Assistance is een aanbieder van verzekeringen die in November 2008 is gevormd uit alarmcentrale Mondial Assistance en Elvia Reisverzekeringen. Het betekent letterlijk wereldwijde hulpverlening en dat is exact waar ze voor staan, het bieden van hulp over de hele wereld. Mondial Assistance biedt als eerste reisverzekeringen en hulpverlening onder dezelfde naam aan. Niet alleen zijn ze wereldwijd marktleide op hun gebied maar ook in Nederland hebben ze voet aan de grond gezet met zo’n 3.5 miljoen Nederlanders waarvoor ze medische hulpverlening verzorgen en 2 miljoen auto’s waarvoor ze voertuighulpverlening verzorgen.

Mondial Assistance voor pech onderweg

Voor mensen die regelmatig met auto (of motor) onderweg zijn is de pechhulp van Mondial Assistance een goede optie. Je kunt hierbij altijd rekenen op professionele hulp, waar u zich maar bevind, en dat het hele jaar door. U heeft dus geen aanvullende autoverzekeringen nodig waardoor u niet teveel betaald. Met Mondial Assistance verzekerd u zichzelf van een zeer complete pechhulp. Dit geldt overigens sinds kort ook voor de mensen die een motor rijden, waarvoor Mondial Assistance ook een uitstekend verzekeringspakket heeft.

Voordelen van Mondial Assistance

Mondial Assistance is erg betrouwbaar. Ze hebben wereldwijd een enorm klantenbestand. De kans is zelfs groot dat uzelf al eens geholpen bent door Mondial Assistance omdat ze altijd help verleenden uit naam van haar klanten. De kosten autoverzekering">premie van Mondial Assistance is erg scherp en u bepaald zelf welk pakket u wilt en dus de hoogte van uw premie. Mondial betekent wereldwijd en dit is precies hoe groot hun bereik is. Met alarmcentrales in 28 landen is de kans uitermate groot dat u geholpen wordt waar u ook strandt. Daarnaast is de hulpverlening allin, hetgeen betekent dat er geen aanvullende kosten bij komen kijken.