Verzekering via internet afsluiten

Het tijdperk van de deur uitgaan voor een autoverzekering is voorbij. Ook de verzekeringsmaatschappijen en financiƫle adviesbureaus realiseren zich dit. Zij storten zich volledig op de internet markt met als doel zo veel mogelijk nieuwe klanten te bereiken en binnen te hengelen.

Risico online verzekeren

Het risico dat hierbij geldt is dat argumenten als 'wij zijn de allergoedkoopste' en 'wij vergelijken allen verzekeringen' vaak worden misbruikt. U als consument trapt hier heel vaak in. U denkt namelijk dat als u zelf op internet op onderzoek uitgaat u ook echt de goedkoopste verzekering vindt, terwijl u niet eens de expert bent!

Vele internet sites

Er zijn enorm veel internet sites in Nederland waar u online uw verzekering kunt sluiten. Veel van die sites zijn van de zelfde makelaardij. Wanneer u denkt 3 onafhankelijke websites te hebben gevonden kan u nog wel eens van een koude kermis thuiskomen.

Advies bij online verzekeren

Tuin dus vooral niet overal in en kijk vooral ook op de grote verzekeringssites die hier op de websites zijn vermeld. Controleer of u geen rare prijsstelling heeft gevonden, er kunnen addertjes onder het gras zijn. Juist die addertjes waarop je juist niet zit te wachten tijdens zo'n naar auto-ongeluk.