Waarom een autoverzekering bij Orion direct?

Orion direct is een aanbieder van verzekeringen die de afgelopen tijd sterk is gegroeid. De beiden hun verzekeringen tegen een scherpe prijs aan op de particuliere markt. Ze werken niet met tussenpersonen, hetgeen er voor zorgt dat er op de premies kan worden bezuinigd en deze erg aantrekkelijk zijn. Orion Direct werkt samen met enkele gespecialiseerde bedrijven wat er voor zorgt dat de service erg goed is en de schadeafwikkeling snel kan verlopen.

De voordelen van Orion Direct

Orion Direct doet niet mee aan de premieverhogingen die andere aanbieders hanteren doordat ze een zorgvuldige selectie maken van risico'€™s. Ook kunt u een lagere kosten autoverzekering">premie krijgen als u weinig kilometers rijdt. Daarnaast ontvangt u bij Orion Direct een noclaim korting">no-claim korting op uw autoverzekering van maar liefst 80%, mocht u de laatste 3 jaar zonder schade hebben gereden. Caravan en aanhangwagen zijn automatisch gratis meeverzekerd en ook krijgt u gratis hulp in het buitenland, 24 uur per dag 7 dagen per week.

Wat voor autoverzekeringen biedt Orion Direct?

Allereerst is er natuurlijk de voor iedereen verplichte WA-verzekering. Hiermee verzekert u zich tegen aansprakelijkheid jegens mensen die schade oplopen wegens een fout van u. Deze verzekering dekt tot een maximaal bedrag van € 2.5 miljoen per geval. Mocht u ook verzekerd willen zijn tegen schade die niet wordt veroorzaakt door uzelf maar door bijvoorbeeld brand, storm, diefstal of dieren dan kunt voor de WA-verzekering met beperkt casco kiezen. Hiermee dekt u uzelf tegen deze vormen van schade. Voor mensen die net een nieuwe auto hebben aangeschaft is er de optie om ook te verzekeren tegen schade die zelf wordt veroorzaakt. Denk hierbij aan het te water raken of een botsing veroorzaken alsmede slippen of omslaan. Voor deze mensen is er de WA verzekering met volledig casco, ook wel de All Risk verzekering genoemd.