De redactie van de website www.autoverzekeringen-vergelijken.com wordt gevormd door mensen met een passie voor autoverzekeringen. Deze website is het platform waar wij onze kennis en ervaringen willen delen met de bezoekers van deze website. Elke bezoeker kan gratis onze (achtergrond)informatie raadplegen.

Over verzekeringsmaatschappijen en assurantie tussenpersonen

Wij zijn geen onderdeel van een verzekeraar of assurantie-tussenpersoon. De redactie heeft op geen enkele manier een (financiële) band met een verzekeringsmaatschappij. Dit in tegenstelling tot andere vergelijkingswebsites, zoals Independer.nl. Volgens Independer is 22% van de aandelen in handen van het management en medewerkers van independer.nl. 78% is (dus) in handen van het moederbedrijf, Achmea.

Objectief en onafhankelijk advies

Doordat wij niet verbonden zijn aan een specifieke verzekeringsmaatschappij kunnen wij objectief en onafhankelijk zijn. Wij schrijven vanuit onze eigen ervaringen en de ervaringen van de mensen om ons heen. Daarmee willen we niet zeggen dat andere websites met een Moederbedrijf niet-objectief zijn. Daarover staat op de Independer.nl website te lezen: 'En om onze onafhankelijkheid te bewijzen kijken we minstens zo kritisch naar Achmea als naar andere verzekeraars.'.

Advertentie ruimte

Het komt regelmatig voor dat bezoekers na het lezen van onze ervaringen geïnteresseerd zijn geraakt in een bepaalde verzekeringsmaatschappij en een financieel product van een verzekeringsmaatschappij bieden. Daarom bieden wij verzekeraars advertentieruimte aan, zodat de geïnteresseerde bezoeker die klikt op de advertentie ook direct bij de juiste maatschappij terecht komt. Daar wordt veelal direct de mogelijkheid geboden voor het afsluiten van de gevraagde autoverzekering. Een service die de meeste bezoekers van onze website zeer kunnen waarderen. Hebt u vragen? Neem dan contact op met onze redactie.