Wat doet Polis Direct precies?

Polis Direct is opgericht in 1995 en is een dochter van de verzekeringstak van Bovag, Bovemij Holding. Ze hebben zich de laatste tijd goed ontwikkeld en kunnen zich inmiddels een specialist noemen in de markt van de particuliere verzekeringen. Volgens de cijfers heeft Polis Direct zo’n 120.000 verzekeringen afgesloten inmiddels en hiermee heeft het een goede marktpositie als particuliere verzekeringsbemiddelaar in Nederland. Polis Direct bepaald de invulling van haar producten zelf en zijn hiermee niet afhankelijk van de standaardproducten die overige verzekeraars bieden.

Wat houdt de autoverzekering van Polis Direct in?

Bij Polis Direct bent u verzekerd van een hoog niveau als het gaat om de service en de afhandeling van de schade. Ook de voorwaarden en de dekking van de autoverzekering is erg goed geregeld. Dit is de conclusie van een onderzoek dat ooit is gehouden onder de klanten van Polis Direct. Polis Direct is innovatief als het gaat om de digitale polis die aan alle wettelijke eisen voldoet. Dit heeft ze tevens een nominatie opgeleverd voor verzekering van het jaar 2009. Met een autoverzekering van Polis Direct heeft u 3 jaar lang een nieuwwaarderegeling en als u de Polis Direct verzekering op wilt zeggen kost u dit niets extra.

Welke autoverzekeringen heeft Polis Direct?

Polis Direct heeft 3 verschillende Polis Direct autoverzekeringen. In de eerste plaats is er natuurlijk de WA-verzekering, welke verplicht is voor iedereen die een auto bezit. Hiermee bent u verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid. Mocht u zichzelf ook willen verzekeren tegen schade die wordt veroorzaakt door diefstal, storm, brand en overige zaken die niet door uzelf zijn aangericht dan kunt u kiezen voor de WA-verzekering beperkt casco. Mocht u ook verzekerd willen zijn tegen schade door uzelf aangericht door bijvoorbeeld van de weg raken of botsen dan wel slippen dan is de WA-verzekering volledig casco voor u, ook wel de All Risk verzekering genoemd.