Wat doet Reaal Allemaal?

Reaal verzekering is onderdeel van het grote geheel SNS Reaal. SNS Reaal is in 1997 opgericht als gevolg van een fusie van SNS bank en Reaal Groep. Reaal is een verzekeraar die verschillende producten aanbiedt. Voorbeelden hiervan zijn schadeverzekeringen en levensverzekeringen, maar ook hypotheken en pensioenen. Reaal verzekeringen noemt zich zelf een realist, wat volgens hun inhoudt dat ze alles baseren op ervaringen in het verleden en hier hun toekomstdenken of aanpassen. Ze willen graag zo eerlijk mogelijk zijn en daarom informeren ze ook open en eerlijk en maken ze mensen bewust wat er kan gebeuren in de toekomst

Waarom een autoverzekering bij Reaal afsluiten?

Reaal biedt een startende automobilist een premiekorting van maar liefst 48%. Daarnaast kunnen mensen die een autoverzekering afsluiten bij Reaal eenzelfde premiekorting krijgen voor hun 2e gezinsauto. De afhandeling van de schade verloopt altijd erg soepel en u kunt in dit soort gevallen altijd gratis een leenauto verwachten. Als u lang schadevrij rijdt kan uw korting op uw premie oplopen tot maximaal 80%. Ook kunt u uw No Claim garantie extra verzekeren. Dit houdt in dat u 1 keer per jaar een schade kunt claimen zonder dat dit effect heeft op uw bonuskorting.

Wat voor autoverzekeringen biedt Reaal aan?

Reaal biedt 3 verschillende soorten dekking aan als het gaat om de autoverzekeringen. In de eerste plaats is er de WA-verzekering die voor iedereen verplicht is. Iedereen in Nederland die een auto bezit moet ook een WA-verzekering hebben zodat ze wettelijke aansprakelijk zijn. Hiermee bent u echter niet gedekt tegen schade die wordt veroorzaakt door storm, brand, diefstal etc. Wilt u dit wel gedekt hebben dan kunt u beter voor de WA-verzekering + beperkt casco gaan. Bij deze verzekering is dit allemaal gedekt. Tenslotte is er nog de All Risk verzekering waarbij u voor al het bovenstaande bent gedekt maar ook nog eens voor schade die door uzelf is veroorzaakt. Denk hierbij aan vandalisme of een botsing veroorzaakt door uzelf. Ook het slippen of van de weg afgeraken valt hieronder.