Wat voor een bedrijf is Unigarant

Unigarant is in 1972 opgericht en is een dochter van de ANWB. De hoofdvestiging van Unigarant is gevestigd in Hoogeveen waar op dit moment zo’n 400 medewerkers werkzaam zijn. Vroeger zat Unigarant in Amsterdam maar sinds kort zitten ze dus in Hoogeveen. Ze houden zich vooral bezig met:

  • schadeverzekeringen,
  • bromfietsverzekeringen,
  • kortlopende reisverzekeringen

en ook verzekeringen voor

  • auto’s,
  • boten,
  • motors etc.

Ze doen veel zaken met assurantietussenpersonen waardoor veel zaken soepel verlopen

Waarom een autoverzekering bij Unigarant

Bij Unigarant krijgt u een hoge instapkorting van 35%. Daarnaast kan de noclaim korting">no-claim korting oplopen tot 80% bij schadevrij rijgedrag. Ook kunt u een partnerkorting krijgen voor uw 2e auto en krijgen ervaren rijders korting op hun premie. Verder heeft Unigarant een unieke schadeservice en krijgt u het 1e jaar van uw verzekering nieuwwaarde dekking. Mocht u een extra dekking willen voor de accesoires die geleverd worden bij de auto dan is dit ook mogelijk.

Unigarant biedt de volgende soorten dekkingen

Iedereen die een auto heeft en wil gaan rijden moet WA-verzekerd zijn. WA staat voor Wettelijke Aansprakelijkheid en hiermee bent u verzekerd tegen schade die door u is toegebracht aan anderen tot een bedrag van €2.5 miljoen per gebeurtenis. Naast deze standaard WA-verzekering biedt Unigarant ook de WA Gedeeltelijk Casco verzekering, waarmee u ook nog eens bent gedekt voor schade aan uw auto wegens brand, storm, diefstal, beschadiging, etc. Tenslotte kunt u als u wilt nog een stapje verder gaan en de auto ook nog laten verzekeren tegen alle schade aan uw eigen auto. Met deze All Risk verzekering Bent u ook gedekt tegen schade door slippen, van de weg geraken, botsen en over de kop slaan. Deze verzekering wordt ook wel WA volledig casco genoemd.