Wat is Unive?

Unive is een erg grote verzekeraar in Nederland. Ze zijn zelfs een van de grootste verzekeraars in ons land. Het is daarnaast een vereniging die geen winstoogmerk hanteert, wat inhoudt dat de klanten van unive ook de leden zijn van unive. Deze leden staan dus ook centraal in de doelstellingen van Unive. In de reclame hoort u vaak de term '˜u plukt de vruchten van unive'€™ waarmee ze doelen op het feit dat u profiteert van winstuitkeringen, premiekortingen en verbeterde producten en diensten, allemaal door het feit dat de klant centraal staat.

Waarom een autoverzekering bij Unive?

De autoverzekeringen die Unive biedt zijn erg gunstig. Doordat ze geen winstoogmerk hebben kunnen de premies laag gehouden worden voor de klanten. Daarnaast kunt u bij Unive tot 75% korting krijgen op uw noclaim korting">no-claim als u schadevrij rijdt. Alle schadegevallen worden snel en goed afgehandeld waardoor u hier weinig zorgen over hoeft te maken. Mocht u nog meerdere verzekeringen hebben afgesloten bij Unive dan kunt u een premiekorting krijgen op uw autoverzekering die op kan lopen tot maar liefst 15%.

Welke autoverzekeringen biedt Unive?

Bij Unive heeft u de keuze uit 3 pakketten. Vanzelfsprekend bieden ze de WA-verzekering aan waarmee u bent verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid. Deze verzekering is bovendien verplicht voor iedereen in Nederland die een auto bezit. U kunt deze WA-verzekering uitbreiden met beperkt casco, waardoor u gedekt bent tegen schade die u oploopt door diefstal, brand, storm en andere oorzaken die niet uw schuld zijn. Tenslotte is er de All Risk verzekering waarmee u ook nog een verzekerd bent tegen schade veroorzaakt door uzelf, zoals slippen, van de weg afraken, of het veroorzaken van een botsing.